Rudi van der Bijl (rechtsboven), hier in actie tegen GPC, is komend seizoen weer speler van Bruse Boys 1.
Volledig scherm
Rudi van der Bijl (rechtsboven), hier in actie tegen GPC, is komend seizoen weer speler van Bruse Boys 1. © Ruben Oreel

Bij de Vaate en Van der Bijl keren terug in eerste selectie Bruse Boys

BRUINISSE - Michel Maaskant, de nieuwe trainer van Bruse Boys, voegt voor het nieuwe seizoen twee oude bekenden toe aan de eerste selectie van de zaterdag-tweedeklasser. Marc Bij de Vaate keert na twee seizoenen bij MZC’11 terug bij Bruse Boys. Ook Rudi van der Bijl maakt vanaf deze zomer weer deel uit van de eerste selectie.

 1. Kruiningen herpakt zich en is solo koploper, SPS op vinkentouw met uitblinker Andries de Jong
  PREMIUM

  Kruiningen herpakt zich en is solo koploper, SPS op vinkentouw met uitblinker Andries de Jong

  VLISSINGEN – Kruiningen is in de vierde klasse B alleen koploper na drie gespeelde wedstrijden. Het won met 2-4 van SKNWK. Brouwershaven en Waarde speelden met 1-1 gelijk en WIK’57 boekte de eerste zege van het seizoen door met 0-4 te winnen van Colijnsplaatse Boys. SPS versloeg Hansweertse Boys met 3-0 en Rillandia was met 1-4 te sterk voor Stavenisse. FC de Westhoek’20 won nipt met 1-0 van Smerdiek.
 2. Trainer Thomas Mangelaars geniet bij ZSC'62, ‘Ik hou van dat gemoedelijke’
  PREMIUM

  Trainer Thomas Mangelaars geniet bij ZSC'62, ‘Ik hou van dat gemoedelij­ke’

  SCHARENDIJKE - In de voorbije jaren opereerde Thomas Mangelaars (35) vooral in de luwte. Dat was bij hoofdklasser Halsteren en de op divisieniveau spelende Onder 19 van MOC’17 in Bergen op Zoom. Bij ZSC’62 zet hij de volgende stap in zijn loopbaan als trainer. De Brabander voelt zich thuis in Scharendijke. ,,Ik hou van dat gemoedelijke van een kleine club", zegt hij. ,,Het omgaan met mensen, direct aanspreekbaar zijn.’’