Volledig scherm
Salim Ben Sellam. © Rick Sturm

Ben Sellam wordt ook trainer bij JVOZ

VLISSINGEN - Salim Ben Sellam wordt deze zomer definitief toegevoegd aan de technische staf van JVOZ. De huidige trainer van Zeelandia Middelburg is met ingang van komend seizoen trainer van de JO15-1 van de voetbalopleiding. Bij dat team wordt hij de opvolger van Rogier Veenstra, die bij zaterdag-derdedivisionist ASWH aan de slag gaat.

Ben Sellam is op dit moment ook al actief bij JVOZ, in een ondersteunende rol bij JVOZ JO13. Daarnaast is hij hoofdtrainer van Zeelandia Middelburg. Clemens Bokmans, die momenteel hoofdtrainer is bij de MO14-2 van JVOZ, gaat als assistent fungeren van Ben Sellam. Zeelandia Middelburg maakt komend seizoen de overstap naar het zaterdagvoetbal, maar Ben Sellam gaat beide functies proberen zo goed mogelijk te combineren.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel
    PREMIUM

    Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel

    BREDA - Vrijdagavond was het eindelijk zover voor Jan Paul van Hecke. De pas negentienjarige Arnemuidenaar maakte tijdens het duel tussen NAC Breda en Helmond Sport als invaller zijn debuut in het betaalde voetbal. Van Hecke kwam na 78 minuten bij een 4-1-stand binnen de lijnen voor de Spaanse aanvoerder Nacho Monsalve. NAC Breda won de wedstrijd vooral dankzij een sterke eerste helft overtuigend met 5-1 en is de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.