Volledig scherm
Youssef Ben Sellam (links) en Nabil Azzanagui in het shirt van het Nederlands team. © Frans van Pagee

Ben Sellam en Azzanagui sluiten EK af zonder punten

RIGA - Youssef Ben Sellam en Nabil Azzanagui hebben het Europees kampioenschap zaalvoetbal onder 19 puntloos afgesloten. Het Zeeuwse tweetal verloor met Oranje in de Letse hoofdstad Riga ook het derde en laatste groepsduel. Tegen de leeftijdsgenoten van Spanje werd het 5-0.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Spanje wisten Ben Sellam en Azzanagui, in clubverband actief bij Groene Ster Vlissingen, al dat de kans op een plek in de halve finale zéér klein was. De eerste groepsduels gingen namelijk al verloren. Tegen Oekraïne werd het 7-0, tegen Kroatië 6-0.

Die lijn zette het Nederlands team woensdagmiddag voort tegen Spanje. Opnieuw werd er met één tegengoal minder verloren dan in het vorige duel, maar zelf scoren lukte wederom niet: 5-0. Daardoor zit het Europees kampioenschap erop voor Ben Sellam en Azzanagui.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.