Volledig scherm
Youssef Ben Sellam (links) en Nabil Azzanagui. © Frans van Pagee

Ben Sellam en Azzanagui opnieuw onderuit met Oranje onder 19

RIGA - Voor doelman Youssef Ben Sellam en Nabil Azzanagui zit het EK zaalvoetbal met Oranje onder 19 er al bijna op. De twee Vlissingers, die uitkomen voor Groene Ster, ging de afgelopen dagen twee keer onderuit met het Nederlands team. Nadat het openingsduel met Oekraïne in een 7-0-nederlaag was geëindigd, verloor Oranje onder 19 maandag met 6-0 van Kroatië.

Met enkel nog het laatste pouleduel met Spanje op het programma, kan Oranje onder 19 alleen in theorie nog de halve finales bereiken. Dat wordt echter een hels karwei, want Spanje behoort tot de sterkere landen op het EK en was eerder al met 3-0 te sterk voor Kroatië. 

Spanje-Nederland wordt woensdag om 16.30 uur gespeeld. In dat duel mogen Ben Sellam, Azzanagui en hun ploeggenoten op zoek naar het eerste punt. Oranje onder 19 slaagde er in beide duels nog niet in om te scoren op dit EK.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na nieuwe schouderblessure twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoekomst

    Na nieuwe schouder­bles­su­re twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoe­komst

    MIDDELBURG - Hoek moet het waarschijnlijk een week of zes zonder Gert-Jan van Leiden stellen. De centrale verdediger viel zaterdag in het uitduel met Ter Leede (3-2-nederlaag) na 74 minuten geblesseerd uit. De rechterschouder van Van Leiden schoot uit de kom en daardoor mist hij sowieso de derby van aanstaande zaterdag tegen Goes en de duels met VVSB, Dovo en Barendrecht. En het is de vraag of de Middelburger nog gaat voetballen, wanneer hij weer hersteld is.