Justin le Conte (links) maakte zaterdag de winnende namens Arendskerke tegen DBGC.
Volledig scherm
Justin le Conte (links) maakte zaterdag de winnende namens Arendskerke tegen DBGC. © Johan Van Der Heijden

Belangrijke driepunter helpt 's-Heer Arendskerke klimmen

TWEEDE KLASSE EOUDE TONGE - In de tweede klasse E won ’s-Heer Arendskerke het inhaalduel met DBGC zaterdag met 2-3. Door dit resultaat steeg de ploeg van Kees Westerweele ten koste van DBGC naar de elfde plaats op de ranglijst.

 1. Bij RCS zorgen Janisse en Davidse voor de juiste mix
  PREMIUM

  Bij RCS zorgen Janisse en Davidse voor de juiste mix

  OOST-SOUBURG - De cijfers waren vaak indrukwekkend, toch was er nagenoeg ieder seizoen in de laatste vier jaar net één club in de derde klasse beter dan RCS. Dit jaar lijkt het een tweestrijd te gaan worden met Luctor Heinkenszand. Met de nodige versterkingen van buitenaf, de terugkeer van Marlo Janisse en het doorbreken van jeugdspeler Dyllan Davidse lijkt de juiste mix tussen voetballen en strijd leveren te zijn gevonden.
 2. Vermeirssen legt de lat zelf ook hoog bij zijn nieuwe club HVV’24
  PREMIUM

  Vermeirs­sen legt de lat zelf ook hoog bij zijn nieuwe club HVV’24

  HULST - Het gevoel van het teleurstellende ‘coronaseizoen’ met een povere negende plaats lijkt men bij HVV’24 al lang en breed achter zich te hebben gelaten. ,,Het pakte afgelopen jaar totaal niet, maar ik vind dat we nu gewoon moeten uitspreken dat we van boven willen eindigen. En het woord ‘kampioenschap’ mogen we best in de mond nemen’’, zo toont de van een kruisbandblessure herstelde Jasper Sponselee zijn ambitie.
 3. Oom Jan Poortvliet: ‘Jan Paul is altijd een beetje betwetertje geweest, een knokkertje ook’
  PREMIUM

  Oom Jan Poortvliet: ‘Jan Paul is altijd een beetje betweter­tje geweest, een knokkertje ook’

  VLISSINGEN - Jan Paul van Hecke is voor een bedrag van zo’n 2 miljoen euro getransfereerd naar Brighton & Hove Albion. De Arnemuidenaar (20) wordt door de Engelse club meteen verhuurd aan sc Heerenveen. Een jongensboek, noemt zijn oude trainer Rogier Veenstra het na het pad dat de verdediger heeft afgelegd. ,,Ik vind het een sprookje’’, zegt zijn oom en oud-international Jan Poortvliet.