Volledig scherm
© PZC

Bekijk hier de samenvatting van Jong Almere City-Goes

VIDEOALMERE - Goes speelde zaterdag in een spektakelstuk van de bovenste plank met 4-4- gelijk bij Jong Almere City in de derde divisie. Bekijk hier de beelden.

 1. Mededeling van Barendrecht verraste Yarick Dorst: ‘Heb er een vreemd gevoel aan overgehouden’

  Mededeling van Barend­recht verraste Yarick Dorst: ‘Heb er een vreemd gevoel aan overgehou­den’

  BRUINISSE - Yarick Dorst kreeg de afgelopen weken nogal wat appjes van ploeggenoten. ‘Wat is er aan de hand? Waarom heb je nog niet bijgetekend? Je blijft toch wel!?’ Ja, de middenvelder uit Bruinisse had best wel bij Barendrecht willen blijven, maar de club besliste anders. Eerst kreeg hij een verlaagd aanbod en terwijl hij nadacht over zijn voetbaltoekomst kwam ineens de mededeling dat zijn contract niet verlengd ging worden.
 2. JVOZ in de clinch met KNVB over transfer Jan Paul van Hecke
  PREMIUM

  JVOZ in de clinch met KNVB over transfer Jan Paul van Hecke

  VLISSINGEN - JVOZ heeft een dispuut met de voetbalbond KNVB over enkele duizenden euro’s uit de transfer van Jan Paul van Hecke. De Zeeuwse jeugdopleiding lijkt een jaar van de internationale solidariteitsbijdrage mis te lopen doordat het destijds speelde onder de vlag van voetbalclub Cortgene. Die club bestaat niet meer, waardoor de vergoeding over het seizoen 2011-2012 zomaar in een potje van de KNVB zou kunnen stromen. JVOZ is het daar niet mee eens.
 1. Samenvatting: Sparta en PSV maken er spektakelstuk van in de sneeuw
  Play

  Samenvat­ting: Sparta en PSV maken er spektakel­stuk van in de sneeuw

 2. Koster: 'Gifbeker? Ik denk dat het een emmer is!'
  Play

  Koster: 'Gifbeker? Ik denk dat het een emmer is!'