Volledig scherm
© Camile Schelstraete

Bekijk hier de loting van het Soccertoernooi in Terneuzen

PHILIPPINE - De ploegen die deelnemen aan het 34e Jupiler Pluym Indoor Soccertoernooi weten waar ze aan toe zijn. Vrijdagavond was de loting in Philippine. 

Zaterdag 28 december wordt afgetrapt in poule 1 door Zaamslag, Corn Boys, Philippine, Oostburg, RIA W, Schoondijke en FC Axel. Eén ploeg valt af van dit zevental. Twee dagen later geldt hetzelfde in poule 2 met Walcheren, IJzendijke, Hontenisse, Sluis, HVV’24, Biervliet en Sluiskil.

Op donderdag 2 januari spelen de vier geplaatste ploegen RCS, Breskens, Terneuzense Boys en Terneuzen onderling in een poule om een zo gunstig mogelijke positie voor de finaledag op zaterdag 4 januari af te dwingen. Plaats van handeling is sporthal De Vliegende Vaart in Terneuzen.

  1. Vraagtekens voor Van den Houten na duel met Ajax: ‘Geen flauw idee waar die schoenen zijn’
    PREMIUM

    Vraagte­kens voor Van den Houten na duel met Ajax: ‘Geen flauw idee waar die schoenen zijn’

    AMSTERDAM - De uit Goes afkomstige Thomas van den Houten, oud-speler van onder meer Goes en Hoek, stapte na een kort nachtje donderdagochtend vroeg weer het kantoor van zijn werkgever Global Enterprises Partners binnen. ,,Ik heb niet heel veel geslapen’’, vertelde hij nog geen twaalf uur na het laatste fluitsignaal in de Arena. ,,Het was een fantastische ervaring, tegen een elftal dat echt next level is.’’ Maar hoe zat het nou met die schoenen?