Volledig scherm
© PZC

Bekerduel van Serooskerke is afgelast

VLISSINGEN - Het bekertreffen tussen Serooskerke en de reserves van Dongen is maandagavond al afgelast.

Het was één van de bekerduels in de vierde ronde van de districtsbeker die dinsdagavond worden afgewerkt. Als het weer het toelaat, spelen vier andere Zeeuwse clubs wel voor een plaats in de achtste finales.

Kloetinge beleeft daarbij een déjà vu, want drie seizoenen geleden speelde het in de vierde ronde net als nu tegen Victoria’03 uit Oudenbosch. De ploeg won toen kort voor de winterstop met 5-3.

Philippine kan verder komen dan ooit tevoren als het thuis wint van derdeklasser Alblasserdam. De zaterdag-tweedeklassers Terneuzense Boys (tegen MOC’17) en SSV’65 (tegen VVGZ) spelen een uitwedstrijd.

Alle duels beginnen om 20.00 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Je moet als club dicht bij jezelf blijven’
    PREMIUM

    ‘Je moet als club dicht bij jezelf blijven’

    ROOSENDAAL - De afspraak vindt plaats op een bankje voor het station in Roosendaal, onder een stralende zon. Het is eind mei, de horeca is nog gesloten en Youssif Hamzaoui reist deze dag zoals altijd met de trein door Nederland. Onderwerp van gesprek? Zijn afscheid als voorzitter van Groene Ster Vlissingen, de zaalvoetbalclub waar hij zes jaar aan het roer heeft gestaan. ,,Binnen een vereniging heb je om de zoveel jaar bestuurlijk nieuw elan en dynamiek nodig.’’