Volledig scherm
PREMIUM
Beach Soccer Zeeland in Amerika © NASSC Media Team

Beach Soccer Zeeland ruilt Virginia Beach weer in voor Terneuzen

TERNEUZEN - Tweeënhalve kilometer aan strand, aan één stuk door bezaaid met beachsoccerveldjes. Beach Soccer Zeeland-speler Mevlud Eryürük – daarnaast ook voorzitter – kan een glimlach nog steeds niet onderdrukken. ,,Geweldige ervaring daar in Amerika. Jammer dat het resultaat wat tegenviel.” Dit weekend geen Virginia Beach voor de ploeg, maar het eigen Terneuzen en Harderwijk.

De Zeeuwen namen van 8 tot en met 10 juni deel aan één van de grootste beachsoccertoernooien ter wereld, aan de oostkust van de VS, waar het tegen de 30 graden was. Het gezelschap, met de Zeeuwen Daryl Rawidjan, Dangelo Martien en Mevlud en Veli Eryürük, begon allereerst met een stedentripje naar New York. ,,Daar zijn we vier dagen geweest”, vertelt Mevlud Eryürük. ,,Vanaf daar was het met de bus nog zeven uur reizen naar Virginia Beach.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.