Volledig scherm
Istvan Bakx (rechts) namens Go Ahead Eagles in actie tegen RKC Waalwijk. © BSR Agency

Bakx en Bliek kunnen plek in eredivisie veiligstellen voor eigen publiek

WAALWIJK - De finale van de play-offs om een plek in de eredivisie tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles kan nog alle kanten op. Het eerste duel tussen beide ploegen eindigde zaterdagavond in 0-0.

Bij Go Ahead Eagles stond Vlissinger Istvan Bakx negentig minuten binnen de lijnen en bleef zijn provinciegenoot Julius Bliek de hele wedstrijd op de bank. Vanaf daar zag hij zijn ploeg niet tot scoren komen, maar ook geen tegendoelpunten krijgen.

Hoewel Go Ahead Eagles geen belangrijke uitgoal kon produceren is de ploeg van de twee Zeeuwen nog volop in de race voor een plek in de eredivisie. Een zege dinsdagavond voor eigen publiek is voldoende. Bij 0-0, wordt het verlengen en bij ieder gelijkspel of een zege voor RKC zijn de Brabanders door.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen
    PREMIUM

    Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen

    RIJSSEN - Een uur volwassen, solide en effectief. Een halfuur onsamenhangend, niet scherp genoeg, kansen missend bij de vleet en naïef. Zo kon het duel dat Hoek zaterdag in Rijssen tegen Excelsior’31 speelde kort en bondig worden samengevat. Dankzij dat sterke eerste uur stond de ploeg van Lieven Gevaert op een comfortabel lijkende voorsprong (0-3), maar ruim dertig enerverende minuten later koesterden ze bij Hoek de benauwde 2-3-overwinning.