Auke Bovenberg (links) van Tholense Boys hier op archiefbeeld in de derby tegen WHS, waar Arvin de Witte toen in de spits speelde.
Volledig scherm
PREMIUM
Auke Bovenberg (links) van Tholense Boys hier op archiefbeeld in de derby tegen WHS, waar Arvin de Witte toen in de spits speelde. © Tonny Presser

Auke Bovenberg (Tholense Boys): Van kruisband tot kruising

THOLEN - Auke Bovenberg, aanvoerder van Tholense Boys, beleeft na een jaar blessureleed een rentree om van te dromen. In de slotfase volleert hij zijn ploeg naar 1-1.

  1. Goes haalt al mooie cijfers in eerste oefenduel
    PREMIUM

    Goes haalt al mooie cijfers in eerste oefenduel

    HALSTEREN - Goes wil dit seizoen dominant voetbal spelen en zoveel mogelijk ballen veroveren op de vijandelijke helft. Dat lukte zaterdag in de eerste oefenwedstrijd bij hoofdklasser Halsteren verrassend goed. Coach Kevin Hollander had de cijfers meteen na het laatste fluitsignaal paraat: 54 keer leverde het vroegtijdig storen van zijn 14 nieuwe gezichten tellende ploeg balbezit op. ,,Natuurlijk zijn we nog lang niet waar we moeten zijn. Aan de bal moet het nog stukken beter. Tot dusver hebben we daar ook nog nauwelijks op getraind. In balbezit de juiste keuzes maken is de volgende stap.”