Arno Wauters.
Volledig scherm
PREMIUM
Arno Wauters. © Wk

Arno Wauters (331 doelpunten): Bossche baas van de buurt

Het is een tafereeltje dat je op elk trapveldje ziet. Twee spelers op de doellijn van een kapot gespeelde tegenstander die elkaar het doelpunt gunnen. Soms gaat één van de twee nog even door de knieën om de op de grond liggende bal binnen te koppen. #vernedering. Soms is het de ster van de buurt die iedereen die middag al tig keer heeft gedold en die zijn ploeggenoot die bij het poten als laatste gekozen is, ook wil laten meedelen in het succes. #verdeelenheers.

 1. Na twee weken is trainer De Groot alweer vertrokken bij Hoek

  Na twee weken is trainer De Groot alweer vertrokken bij Hoek

  HOEK - Zie het sportpark van HSV Hoek voor je, terwijl op de achtergrond de eerste zinnen van de begintune van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ klinken. De afgelopen maanden had het onderkomen van de derdedivisionist al meerdere keren iets weg van het decor van een soapserie en donderdag kwam daar weer een nieuwe aflevering bij. Precies twee weken nadat hij zijn eerste training bij Hoek afwerkte, verdween Steven de Groot alweer van het toneel.
 2. Bart Sprangers uit Philippine begon met voetballen in Kameroen
  PREMIUM

  Bart Sprangers uit Philippine begon met voetballen in Kameroen

  PHILIPPINE - Meestal op een hobbelig veldje met wat grassprieten, maar soms ook gewoon op het zand. Of op een afgelegen sportterreintje naast het plaatselijke politiebureau. Waar menig jeugdvoetballertje tegenwoordig zijn eerste stappen zet op de moderne kunstgrasvelden, daar was de voetbalentree van Bart Sprangers (20) veel en veel primitiever. De bakermat van de huidige Philippine-speler was namelijk niet Sportpark ’t Bermpje, maar de genoemde velden van havenstad Douala in Kameroen.
 3. Tussenrapport na 100 wedstrijden Luctor Heinkenszand
  PREMIUM
  RUDESTATS

  Tussenrap­port na 100 wedstrij­den Luctor Heinkens­zand

  Luctor Heinkenszand haalde zaterdag weer nieuwerwets uit. Op eigen veld werd GPC Vlissingen, de trotse koploper na vier speeldagen, met 9-2 weggevaagd door de koploper van de laatste weken. Geen slechte uitslag om een jubileum te vieren. Luctor Heinkenszand speelde namelijk de honderdste officiële wedstrijd in zijn prille bestaan. Een statistische tussenbalans van de club die in 2017 ontstond uit Luctor’88 en Heinkenszand.