Volledig scherm
© Getty Images

Arnemuiden en Vlissingen wisselen van keeper

VLISSINGEN - Vlissingen heeft Rick Balk aan de selectie toegevoegd als keeper. Deze 26-jarige goalie komt over van tweedeklasser Arnemuiden.

Hoofdklasser Vlissingen was op zoek naar een nieuwe keeper omdat eerste keus Joan van Belzen juist heeft besloten om terug te keren naar Arnemuiden. Datzelfde geldt voor Jesper Poortvliet en Benjamin Dijke (Lewedorpse Boys) en Roy de Smit (Nieuwdorp).

Daarnaast hebben ook Cores Siwabessy (VCK), Daniël van ’t Westende (GPC Vlissingen) en keeper Raeven Buckley (RCS) hun komst naar Arnemuiden bevestigd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ruben de Jager is weer op nul begonnen
  PREMIUM

  Ruben de Jager is weer op nul begonnen

  HENGELO - Ga maar warmlopen, kreeg hij zaterdag na 57 minuten te horen. Je zou verwachten dat Ruben de Jager een beetje zenuwachtig zou zijn, maar dat was niet het geval. ,,Ik heb nooit last van zenuwen voor een wedstrijd’’, zegt de uit Lewedorp afkomstige aanvaller van Jong FC Twente. Tegen Quick Boys mocht hij na zeventig minuten het veld in en dat was een beloning voor een jaar hard werken. ,,Het was een mijlpaal voor me, waar ik een bijzonder gevoel van kreeg.’’
 2. Hoek en Kloetinge kunnen zomaar een extra kans krijgen om te promoveren

  Hoek en Kloetinge kunnen zomaar een extra kans krijgen om te promoveren

  ZEIST - Het komend seizoen terugtrekken van Jong FC Twente uit de derde divisie, kan eventueel gunstig uitpakken voor Hoek en Kloetinge. De KNVB maakte donderdag bekend dat de opengevallen plaatsen in de derde divisie en onderliggende klassen zullen worden opgevuld vanuit de nacompetitie. Mocht Hoek de finale halen en die verliezen, dan krijgt het nog een herkansing. Hetzelfde geldt voor Kloetinge, wanneer het de finale verliest.