Volledig scherm
Arjen de Koeijer probeert Jasper Westplate van 's-Heer Arendskerke te passeren. © Johan Van Der Heijden

Arjen de Koeijer heeft nieuwe concurrent

TOPSCORERSVLISSINGEN – Arjen de Koeijer van Yerseke heeft een nieuwe, directe achtervolger in het PZC-topscorersklassement.

De aanvaller scoorde zelf twee keer tegen ’s-Heer Arendskerke (3-1-zege), waarmee zijn seizoenstotaal op 35 treffers kwam. In het topscorersklassement is dat totaal goed voor 52,5 punten.

Zijn eerste achtervolger is sinds deze week Dave den Boef. De aanvaller van Tholense Boys maakte de eerste drie treffers tegen Rillandia, waarmee zijn totaal op 27 goals kwam (40,5 punten). Voor Den Boef was het zijn vijfde hattrick van het seizoen.

Den Boef passeerde Martijn Simonse, die nu derde staat. Simonse is wel de eerste speler die de 40 doelpunten haalt. De aanvaller van Luctor Heinkenszand scoorde één keer tegen WIK’57 (0-3). Met nog zeven wedstrijden te gaan komt de barrière van 50 treffers in zicht.

Volledig scherm
© PZC
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sluiskil op de vingers getikt: minpunten voor ontbreken van spelregelbewijs
    PREMIUM

    Sluiskil op de vingers getikt: minpunten voor ontbreken van spelregel­be­wijs

    SLUISKIL - Ineens stonden er twee minpunten achter de naam van de Zeeuws-Vlaamse zondag-vijfdeklasser Sluiskil, een bescheiden en doorgaans nette vereniging. Navraag bij voetbalbond KNVB wees uit dat de club zich ook niet had misdragen. Eind vorig jaar, in het duel met koploper Nieuw Borgvliet (2-3-nederlaag), werden echter twee (jonge) spelers opgesteld die hun spelregelbewijs nog niet hadden en daarvoor is de club gestraft. Een primeur in Zeeland en behalve de puntenaftrek kreeg Sluiskil ook nog een geldboete.