Volledig scherm
PREMIUM
Justin le Conte, aanvaller van ’s-Heer Arendskerke, duelleert met een verdediger van Luctor Heinkenszand (rechts). © Johan van der Heijden

Arendskerke na zege in topper nu in poleposition

’S-HEER ARENDSKERKE - ,,Weet je wat het is. Dit is mijn vierde seizoen hier. We zijn zo langzamerhand steeds gestegen en iedereen is meegegaan. We ruiken er nu aan, daarom is die ontlading zo groot.’’ Adriaan Nieuwenhuijse doet zijn verhaal een luttele vijf minuten na het laatste fluitsignaal. De Arendskerke-trainer heeft zijn ploeg zojuist met 3-0 zien winnen van buurman én directe concurrent Luctor Heinkenszand.

,,Trots’’, omschrijft Nieuwenhuijse zijn gevoel. Door de overtuigende zege heeft Arendskerke nu de beste papieren om de titel in de derde klasse A te grijpen. Dat Luctor Heinkenszand geen titelfavoriet meer is, heeft die ploeg vooral aan zichzelf te wijten. De koploper laat in de openingsfase enkele grote kansen onbenut. Aan de andere kant vergeet Michel Harinck de score te openen. ,,Het lijkt City tegen Spurs wel’’, doelt één van de vele toeschouwers op het Champions League-duel (4-3) van vorige week. Arendskerke-Luctor Heinkenszand is minstens zo boeiend.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement