Michel Harinck (midden) was met twee treffers de grote man aan de zijde van Arendskerke.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Harinck (midden) was met twee treffers de grote man aan de zijde van Arendskerke. © Marcelle Davidse

Arendskerke is eindelijk van die hatelijke nul af

‘S-HEER ARENDSKERKE - Vier thuiswedstrijden gespeeld, nul doelpunten voor en elf tegen. Het zijn cijfers die weinig vertrouwen geven, helemaal als je in het vijfde thuisduel bezoek krijgt van Oostkapelle/Domburg. Toch liet Arendskerke zaterdagmiddag zien waarom voetbal nog altijd wordt gespeeld op een (kunstgras)veld en niet op papier: 3-1.

 1. Voor Hoek zit een positief slot er niet in, Schalkwijk grijpt naast topscorerstitel
  DERDE DIVISIE

  Voor Hoek zit een positief slot er niet in, Schalkwijk grijpt naast topscorers­ti­tel

  Met een dikke nederlaag zet Hoek een punt achter een bewogen seizoen Op de laatste speeldag was al snel duidelijk dat Hoek de competitie niet met een goed gevoel zou gaan afsluiten. Na een slap begin slikte de ploeg van trainer Quincy Rombaut al na acht minuten de 1-0 van Stef Nijland. Daarna kon Hoek nooit echt een vuist maken. In de tweede helft legde opnieuw Nijland het duel in een beslissende plooi (2-0). Hoek verloor uiteindelijk met 4-0.
  Hoek
 2. Duiveland schiet na rust de spanning uit Schouwse strijd om play-off-ticket
  PREMIUM
  VIERDE KLASSE B

  Duiveland schiet na rust de spanning uit Schouwse strijd om play-off-tic­ket

  Duiveland had aan een zege genoeg om als derde te eindigen in de vierde klasse B. Concurrent FC de Westhoek’20 kon alleen maar hopen op een misstap, maar die maakte Duiveland zaterdag niet. De ploeg van trainer Jordy Heikens won met 7-2 van Colijnsplaatse Boys en kan zich nu op gaan maken voor de nacompetitie. De Westhoek deed zelf wat het moest doen en sloot het seizoen af met een 1-7-zege op Stavenisse.