Volledig scherm
© Lex De Meester

Afscheidsduel Zeelandia Middelburg eindigt onbeslist

MIDDELBURG - Zeelandia Middelburg speelde zondagmiddag zijn laatste duel in het zondagvoetbal. De tweedeklasser leek op eigen veld af te stevenen op een overwinning, maar in de slotseconden kwam Sarto nog langszij: 2-2.

Trainer Salim Ben Sellam nam in zijn wedstrijdselectie een aantal junioren op. Eén van die jonkies, Milan Jansen van Galen, kwam zelfs op het scoreformulier. Hij opende na een kwartier spelen de score door een voorzet van Thomas de Rijke binnen te knikken: 1-0. Lang kon de thuisploeg niet genieten van die voorsprong, want amper vijf minuten later kwamen de Tilburgers alweer langszij: 1-1.

Na de hervatting ging Zeelandia Middelburg op jacht naar de voorsprong. Niels Luteijn nam het Brabantse doel onder vuur, maar zijn kopbal werd van de lijn gehaald. Later in de tweede helft was het wel raak via de clubtopscorer: 2-1. In extremis ging het echter alsnog mis. Een corner vloog bij de eerste paal binnen: 2-2. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.