Olivier Aertssen (hier rechts, op archiefbeeld tegen Sport Portugal) uit Wolphaartsdijk moest tegen Dortmund een flinke nederlaag slikken.
Volledig scherm
Olivier Aertssen (hier rechts, op archiefbeeld tegen Sport Portugal) uit Wolphaartsdijk moest tegen Dortmund een flinke nederlaag slikken. © Hollandse Hoogte / SIPA USA

Aertssen moet flinke nederlaag slikken tegen Dortmund in Youth League

AMSTERDAM - Olivier Aertssen uit Wolphaartsdijk heeft dinsdag een flinke nederlaag moeten incasseren in de UEFA Youth League. In Amsterdam bleek de onder 19 van Borussia Dortmund met 1-5 een maatje te groot.

 1. Koploper na koploper na koploper: nu pakt Krabbendijke het stokje over
  PREMIUM
  VIERDE KLASSE A

  Koploper na koploper na koploper: nu pakt Krabbendij­ke het stokje over

  In de vierde klasse A is DwO’15 koploper af. Het verloor met 0-1 van Wemeldinge en is op de ranglijst gezakt naar plek vier. Krabbendijke voert na een 0-2 zege bij Waarde de stand aan. Apollo’69 boekte een 0-9 monsteroverwinning op Hansweertse Boys en staat nu tweede. Wemeldinge is de nieuwe nummer drie. Spui speelde met 2-2 gelijk tegen MZVC en Nieuwland versloeg HKW’21 met 0-2. Rillandia had geen problemen met Jong Ambon (4-0) en de Schoondijke was Cadzand met 2-0 de baas.
 2. Serooskerke loopt uit omdat concurrenten niet presteren
  PREMIUM
  DERDE KLASSE A

  Seroosker­ke loopt uit omdat concurren­ten niet presteren

  In de derde klasse A lachte Serooskerke inclusief trainer Cees Houtepen in het vuistje. Zelf won Serooskerke met 0-2 bij GPC Vlissingen. Doordat zowel Luctor Heinkenszand-FC Dauwendaele als Zeelandia Middelburg tegen VC Vlissingen in een 1-1-gelijkspel eindigde leidt Serooskerke nu alleen de dans. De voorsprong op FC Dauwendaele bedraagt twee punten. ’s-Heer Arendskerke won ietwat geflatteerd met 2-5 bij De Noormannen. Zaamslag pakte bij Nieuwdorp drie belangrijke punten, Bevelanders klopte Veere met 5-0 en Patrijzen was met 0-3 te sterk in de derby tegen Lewedorpse Boys.