Abdoe Abdenbi keert deze zomer terug bij Groene Ster Vlissingen.
Volledig scherm
Abdoe Abdenbi keert deze zomer terug bij Groene Ster Vlissingen. © Paul ten Hacken

Abdenbi keert terug bij Groene Ster én gaat de kelderklasse in

VLISSINGEN - Abdoe Abdenbi maakt komend seizoen weer deel uit van de selectie van Groene Ster Vlissingen. De 30-jarige aanvaller - bijnaam Slang - maakte de opmars mee van de Walcherse zaalvoetbalclub richting de eredivisie, maar speelde dit seizoen voor derdedivisionist Hoek. Zaalvoetballen was daardoor geen optie.

Abdenbi vertrekt na één seizoen bij Hoek en zou op het veld weer voor de zondagtak van VC Vlissingen gaan spelen. Omdat de stekker daar onlangs uit werd getrokken, heeft Abdenbi nu een bijzondere keuze gemaakt. De aanvaller gaat van de derde divisie naar de kelderklasse. Komend seizoen voetbalt hij op het veld in het derde zaterdagteam van VC Vlissingen.

,,Ik ga samen met mijn broer en vrienden voetballen’’, aldus Abdenbi. Dat combineert hij met het zaalvoetballen bij Groene Ster Vlissingen, waar Azdine Boufrahi komend seizoen debuteert als hoofdcoach.  André Siereveld en Salim Ben Sellam, twee voormalige ploegmaats van Abdenbi bij Groene Ster, worden de assistenten van Boufrahi.

Abdoe Abdenbi speelt komend seizoen ook weer voor VC Vlissingen, maar wel in het derde zaterdagteam.
Volledig scherm
Abdoe Abdenbi speelt komend seizoen ook weer voor VC Vlissingen, maar wel in het derde zaterdagteam. © Ruben Oreel