Volledig scherm
PREMIUM
Oud-speler Steven de Croock is bij Aardenburg nu jeugdcoördinator én jeugdtrainer. © Peter Nicolai

Aardenburg moet nog even wachten op zijn talenten

WEEK VAN HET AMATEURVOETBALIn de Week van het Amateurvoetbal besteedt de PZC extra aandacht aan het Zeeuwse amateurvoetbal. Elke dag wordt een ander onderdeel belicht. Vandaag in deel 4: De vrijwilligers. Voor eerdere afleveringen zie www.pzc.nl/sport.

Zonder vrijwilligers geen vereniging. Het is een oud cliché, maar niet minder waar. Bij AVC Aardenburg weten ze er alles van. De club heeft zware jaren achter de rug. Vanaf 2012 belandde het eerste elftal in een negatieve spiraal, met drie degradaties in een tijdsbestek van vier seizoenen. De gevolgen waren zichtbaar door de hele vereniging.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  video / TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.