Volledig scherm
© PZC

Aanval van De Westhoek loont voor Domburg

DOMBURG – In de vierde klasse A boekte Domburg zaterdag een welkome 3-2-overwinning op FC De Westhoek. Door deze zege sluit de ploeg van trainer Patrick Sins aan bij de brede middenmoot.

De bezoekers speelden als vanouds aanvallend, maar waren vooral rust verdedigend ontzettend slecht. FC De Westhoek gaf veel ruimte weg, maakte fouten en daar profiteerde Domburg heel goed van. Chiel Maranus opende de score en Hugo Brand maakte er 2-0 van.

Een donderspeech van Westhoek-trainer Steven Seedo hielp net na rust nog niet veel, maar opeens was daar dan toch de aansluitingstreffer. Gijs van Duivenbode gaf voor en Lennart Padmos zorgde voor de aansluitingstreffer. Niet veel later mikte jeugdspeler Sven Monster de gelijkmaker in het doel door een vrije trap laag diagonaal in de hoek te schieten.

Het leek op 2-2 uit te draaien, maar diep in blessuretijd kreeg Maranus de bal. Hij legde breed en Jerom de Visser kon simpel de winnende binnen tikken. ,,Mooi dat wij toch winnen. FC de Westhoek speelt altijd heel aanvallend en wij profiteerden van de ruimte en de fouten. Dankzij deze zege blijven wij leuk meedoen'', aldus doelpuntenmaker Maranus. Jerry Monkou van de bezoekers was duidelijk: ,,Als je zo slap en slecht speelt, verdien je geen eens een punt.''

Domburg-FC de Westhoek 3-2 (2-0). Chiel Maranus 1-0, Hugo Brand 2-0, Lennart Padmos 2-1, Sven Monster 2-2 en Jerom de Visser 3-2. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement