Volledig scherm
Robin Provoost

4e klasse B zaterdag: Robin Provoost op schot met vier treffers

VLISSINGEN - In de vierde klasse B blijft ZSC’62 maar scoren. Dit keer stopte de teller bij 7-0 en had Robin Provoost met vier treffers een groot aandeel in de zege. Ook Stavenisse won weer. Ditmaal werd een sterk Wemeldinge nog met 3-2 verslagen. Apollo’69 blijft ook ongeslagen. Tegen Wolfaartsdijk werd het 0-3. De wedstrijd Cadzand-SPS ging niet door.

Hansweertse Boys-ZSC’62 0-7

De bezoekers uit Scharendijke hadden geen kind aan de thuisploeg. ZSC’62 domineerde en scoorde zeven keer. Grote man bij de ploeg van John Tahapary was Robin Provoost, die vier keer het net liet trillen. ''We speelden een goede wedstrijd en de goals waren mooi uitgespeelde aanvallen. Net zoals de vorige twee wedstrijden speelden we een sterke tweede helft waarin we het verschil nog groter maakten’’, aldus Tahapary.

Hansweertse Boys-ZSC’62 0-7 (0-2). Robin Provoost 0-1, 0-4, 0-6 en 0-7, Barry van der Stel 0-2, Jos Erades 0-3 en Koen Kraaijenbrink 0-5.

Stavenisse-Wemeldinge 3-2

Wemeldinge was zestig minuten de baas, kwam op 0-1 door een treffer van Barry Vleugel. Julian Elenbaas zorgde voor 1-1, maar Robin van der Linden zette de bezoekers weer op voorsprong. Stavenisse zette het middenveld van Wemeldinge vast en sloeg toe. Door treffers van Adriaan Janssen en Marco Klippel is de thuisploeg een mooie serie aan het neerzetten.

Stavenisse-Wemeldinge 3-2 (1-2). Barry Vleugel 0-1, Julian Elenbaas 1-1, Robin van der Linden 1-2, Adriaan Janssen 2-2 en Marco Klippel 3-2.

WIK’57-Smerdiek 3-3

Een enerverende wedstrijd die alle kanten op kon. Het ene moment was Smerdiek sterker en het andere moment was WIK’57 weer de betere ploeg. Beide ploegen toonden dat ze de kracht hebben om terug te komen van een achterstand. Uiteindelijk moesten beide trainers tevreden zijn met een punt.

WIK’57-Smerdiek 3-3 (1-1). Andreas Vroegop 0-1, Remon den Boer 1-1, Remco Theunisse 2-1, Sander Vroegop 2-2, Frenkie van der Hoek 2-3 en Bart Boot 3-3.

Wolfaartsdijk-Apollo’69 0-3

De ploeg van Rohan de Geus blijft het goed doen. Dit keer was Wolfaartsdijk geen partij voor Apollo’69. Al met de rust was de eindstand bereikt. Apollo’69 verzuimde om dubbele cijfers aan te laten tekenen. Bij de bezoekers is Jean-Paul Harthoorn weer terug en met zijn twee treffers bewees hij meteen zijn waarde. Ook is hij nu alltime topscorer van Apollo’69.

Wolfaartsdijk-Apollo’69 0-3 (0-3). Robin Braam 0-1 en Jean-Paul Harthoorn 0-2 en 0-3.

Kwadendamme-Waarde 3-0

De kansen waren voor een beter Kwadendamme, al raakte Waarde wel twee keer het aluminium. Via Martin Smaardijk werd het 1-0 en een voorzet van Mike Verboom werd door Jazec Mielzynski in eigen doel gewerkt. B-junior Ruben Franse zorgde met zijn eerste balcontact voor 3-0. Waarde eindigde de wedstrijd met negen man na twee rode kaarten.

Kwadendamme-Waarde 3-0 (1-0). Martin Smaardijk 1-0, Jazec Mielzynski 2-0 (eigen doelpunt) en Ruben Franse 3-0.

Bijzonderheden: Waarde-spelers Jordy Steketee (twee keer geel) en Yannick Enoch krijgen rood.

Vosmeer-OFB 0-0

De thuisploeg kende de nodige personele problemen en moest het doen met invallers en jeugd. Die deden het niet slecht tegen OFB, maar de bal wilde er niet in. Grootste kans was voor Remy Capelle die een vrije trap op de lat schoot. De 0-0-eindstand betekende het eerste punt voor Vosmeer.

Vosmeer-OFB 0-0.

  1. Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    HOEK - Na het afhaken van Niek van Sprundel wilden de beleidsbepalers van Hoek zich graag aanvallend versterken. Dinsdagavond stapten daarom twee testspelers het veld op, die zich mochten komen bewijzen. Alex Assontsa (19) is een buitenspeler uit België. Hij werd de afgelopen maanden door Union Sint-Gillis, dat op het tweede niveau in België uitkomt, verhuurd aan eerste-provincialer Auderghem. Maar de meeste ogen waren dinsdag op Daniel Akindayini gericht.