Volledig scherm

4e klasse A: DwO’15 blijft maar winnen

VLISSINGEN – In de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal won DwO’15 alweer voor de derde keer op rij. Spui werd in Ovezande met 4-2 verslagen. Koploper De Noormannen versloeg Zeeland Sport met 5-1 en Bevelanders en Veere speelden met 4-4 gelijk.

De Noormannen-Zeeland Sport 5-1: Noormannen hield de rappe aanvallers van Zeeland Sport in toom en combineerde er zelf rustig op los. Na twee heel goede aanvallen zorgde eerst Dylan Maljers voor een treffer en de 2-0 kwam van Jens Flipse. Op slag van rust gaf Youssef Ben Kedda Zeeland Sport hoop. In het tweede bedrijf ging De Noormannen vrolijk verder en eindigde de teller op 5-1.

De Noormannen-Zeeland Sport 5-1 (2-1). Dylan Maljers 1-0 en 5-1, Jens Flipse 2-0, Youssef Ben Kedda 2-1, Mark Minderhoud 3-1 en Danny Huibregtse 4-1.

Bevelanders-Veere 4-4: De wedstrijd ging ergens om en dat was goed te zien. Het spel golfde op en neer. Er was nog niet gejuicht voor een doelpunt of de bal lag er aan de andere kant alweer in. In de harde, maar evenwichtige wedstrijd opende Michael Strenk de score. Bajram Bajra had er zin en maakte de 1-1, 2-2 en 3-2. Tussendoor zorgde Matthijs van Gilst voor 1-2. Na twee treffers van Lorenzo de Groot leek Veere drie punten mee te pakken. Daar dacht Cahit Arslanlar anders over en hij maakte er in de laatste minuut 4-4 van.

Bevelanders-Veere 4-4 (1-2). Michael Strenk 0-1, Bajram Bajra 1-1, 2-2 en 3-2, Matthijs van Gilst 1-2, Lorenzo de Groot 3-3 en 3-4 en Cahit Arslanlar 4-4.

MZVC-Hoedekenskerke 4-0: Zoals wel vaker dit seizoen kreeg MZVC genoeg kansen. Dit keer ging de bal wel in het net. Arjan Human opende de score en Mahyar Emamjomeh verdubbelde de stand naar 2-0. MZVC was sterker en toonde meer de wil om te winnen. Jeroen Timmerman maakte er 3-0 van en Thijs Remijn prikte de 4-0 eindstand op het scorebord.

MZVC-Hoedekenskerke 4-0 (1-0). Arjan Human 1-0, Mahyar Emamjomeh 2-0, Jeroen Timmerman 3-0 en Thijs Remijn 4-0.

DwO’15-Spui 4-2: DwO’15 speelde een zwakke eerste helft en een goede tweede helft. Nadat Arek Nikolajczyk met een vrije trap de score had geopend, zorgde Kai Dekkers na rust voor de 1-1. Jeroen Boer maakte er 2-1 van en John Sommeijer 3-1. Uit een corner kopte Nikolajczyk er 3-2 van. Sommeijer maakte aan illusies van Spui een einde door 4-2 te maken. ,,Uit de laatste vier wedstrijden hebben wij nu tien punten gehaald. En daarvoor nul punten. Deze goede lijn willen wij voortrekken’’, aldus leider Hans Boonman van DwO’15.

DwO’15-Spui 4-2 (0-1). Arek Nikolajczyk 0-1 en 3-2, Kai Dekkers 1-1, Jeroen Boer 2-1 (strafschop) en John Sommeijer 3-1 en 4-2.

FC de Westhoek-Nieuwland 1-0: De thuisploeg wilde voetballen en Nieuwland bleef voornamelijk in de verdedigende linie hangen. FC de Westhoek kwam op 1-0 dankzij opnieuw een treffer van Delano Westerink. De formatie van Steven Seedo kreeg kansen op 2-0 en mocht van geluk spreken dat Nieuwland met een spaarzame aanval niet gelijkmaakte. In de laatste minuut raakte André Goedhart nog de paal.

FC de Westhoek-Nieuwland 1-0 (0-0). Delano Westerink 1-0.

Domburg-Heinkenszand 4-2: Het enige moment van de wedstrijd dat Heinkenszand beter was, maakte het 0-1 via Remco Kopmels. Hierna was Domburg beter en kreeg het genoeg kansen. De thuisploeg werd langzamerhand sterker en Wouter de Visser zorgde voor 1-1. Na de 2-1 van Chiel Maranus mikte De Visser opnieuw raak. Domburg maakte het zich zelf lastig door dat het Heinkenszand terug liet komen. De Visser zorgde met zijn derde van de middag voor een terechte 4-2-overwinning.

Domburg-Heinkenszand 4-2 (1-1). Remco Kopmels 0-1, Wouter de Visser 1-1, 3-1 en 4-2, Chiel Maranus 2-1 en Jeffrey Hannewijk 3-2

  1. Kunnen Hoek en huurling De Backer tegen Lisse het tij keren?

    Kunnen Hoek en huurling De Backer tegen Lisse het tij keren?

    HOEK - Dat de bekerwedstrijd tegen FC Lisse leeft in Hoek, blijkt onder meer uit de twee bussen die woensdag gevuld met sponsors en supporters richting de club in de Bollenstreek rijden. Veel inzittenden zullen zich afvragen of de Zeeuws-Vlaamse hoofdklasser zich kan oprichten, na twee pijnlijke nederlagen op rij. De kans is aanwezig dat trainer Jannes Tant weer een beroep kan doen op Stef de Backer. Toeval of niet: nadat de Belgische verdediger geblesseerd raakte, ging Hoek twee keer onderuit.