1. Hoek de komende tijd zonder Fitsch en Tiebosch

  Hoek de komende tijd zonder Fitsch en Tiebosch

  HOEK – Na twee nederlagen op rij treedt Hoek zaterdagmiddag op eigen veld aan tegen Jong FC Groningen. Hugo Vandenheede kan geen beroep doen op verdediger Lionel Fitsch en aanvallende middenvelder Gianni Tiebosch, die beiden een knieblessure hebben. Fitsch heeft last van zijn patellapees, Tiebosch kampt met letsel aan de meniscus. De verwachting is dat het duo drie tot zes weken afwezig zal zijn. Jordi de Jonghe en Sidy Ceesay zijn ook nog niet inzetbaar.
Dossier

Amateur­voet­balPijlen»

 1. Kimvwidi zit nu bij HVV'24, maar blijft hopen op een buitenlands avontuur
  PREMIUM

  Kimvwidi zit nu bij HVV'24, maar blijft hopen op een buiten­lands avontuur

  SINT JANSTEEN - Van 71.400 volgers op Instagram naar het spelen voor pakweg 150 toeschouwers; niets is onmogelijk in het leven van Gianni Kimvwidi. Een leven dat in 1990 begon in de hoofdstad van Congo, Kinshasa, en halverwege de jaren negentig werd voortgezet in Kloosterzande. Het voetbal bracht hem nadien in nóg zes andere landen, maar voorlopig is Kimvwidi even thuis. De aanvaller maakt het seizoen af bij zondag-derdeklasser HVV’24.
 1. De discipline is ver te zoeken bij ongeïnspireerd Hoek
  PREMIUM

  De discipline is ver te zoeken bij ongeïnspi­reerd Hoek

  AMSTERDAM - Kwam de nederlaag van Hoek tegen de amateurs van Ajax zaterdag als een verrassing? Eigenlijk niet, want de beleidsbepalers van de club belegden donderdag na de training al een gesprek met de spelersgroep, omdat afgelopen maandag slechts tien spelers op de training waren verschenen. De discipline, waar na het ontslag van Dennis de Nooijer zo de nadruk op werd gelegd, was ver te zoeken. Ook in Amsterdam, waar Hoek zaterdagmiddag met 3-1 onderuit ging.