1. Vader-zoonstrijd en Vlissingse derby in eerste ronde ronde van districtsbeker

  Va­der-zoonstrijd en Vlissingse derby in eerste ronde ronde van districts­be­ker

  VLISSINGEN - De loting voor de eerste ronde van de districtsbeker heeft een aantal aardige affiches opgeleverd. Zo staat trainer Alexander van Keulen op zaterdag 13 november met zijn ploeg Yerseke tegenover Kloetinge. Bij de eersteklasser speelt zijn zoon Valentijn, die zaterdag nog de 0-2 maakte in het duel van Kloetinge met SHO. Terneuzense Boys, de andere zaterdag-eersteklasser, gaat op bezoek bij derdeklasser Luctor Heinkenszand.
 1. Papa Niek Luime laat zich bij HVV'24 weer inspireren door zoon James
  PREMIUM

  Papa Niek Luime laat zich bij HVV'24 weer inspireren door zoon James

  PHILIPPINE - Een jaar geleden werd Niek Luime voor het eerst vader en vierde hij dat een dag na de geboorte van zijn zoon James met drie treffers tegen Philippine. Zondag deed de spits van HVV’24 dat op de eerste verjaardag van de kleine Luime dunnetjes over. Papa Luime tekende – uitgerekend weer tegen Philippine - voor de eerste twee doelpunten van HVV’24. Daarmee had de aanvaller een belangrijke aandeel in de 0-3 zege van de Hulster formatie.
 1. Complimenten voor Roy Mulder
  PREMIUM
  COLUMN

  Complimen­ten voor Roy Mulder

  Complimenten voor Roy Mulder. De nieuwe aanvoerder behoort bij Kloetinge tot het meubilair en deelde deze week een plaagstootje uit aan buurman Goes. Die club had hem vijf jaar geleden benaderd voor een overstap maar daar was Mulder niet op ingegaan. ,,Daar ben ik blij om’’, aldus Mulder tijdens de sponsoravond van zijn club. ,,Ja oké, Goes speelt nu twee klassen hoger, in de derde divisie.’’ En toen kwam-ie, met een knipoog: ,,Maar volgend jaar spelen we op hetzelfde niveau...’’
 2. Voor Groene Ster duren de eerste en tweede helft net iets te lang

  Voor Groene Ster duren de eerste en tweede helft net iets te lang

  VLISSINGEN - Dat Groene Ster Vlissingen vrijdagavond onderuit ging tegen AGOVV, had het volledig aan zichzelf te danken. Na twee dikke nederlagen op rij was de Zeeuwse eredivisionist in eigen huis de bovenliggende partij, maar liet het tegen de ploeg uit Apeldoorn te veel kansen onbenut. Twee keer kwam Groene Ster op voorsprong, twee keer werd die uit handen gegeven, waardoor het duel in 2-2 leek te eindigen. Een slippertje werd de ploeg 23 seconden voor het einde fataal.