Dossier

Amateur­voet­balPijlen»

 1. Tim Blind heeft een doel tegen ADO: geen dubbele cijfers
  PREMIUM

  Tim Blind heeft een doel tegen ADO: geen dubbele cijfers

  OOST-SOUBURG - Via social media slingerde RCS een ludiek promofilmpje de wereld in. Luc Martens, afgelopen seizoen trainer van de onder-19-ploeg van de club uit Oost-Souburg en vanaf heden assistent bij het eerste elftal, was in mei namens de club afgereisd naar het Cars Jeans Stadion om aanvoerder Aaron Meijers en Tommie Beugelsdijk enkele vragen voor te leggen. ,,Wij hebben ontzettend scorende spitsen en snelle jongens aan de buitenkanten. Hoe gaan jullie voorkomen dat zij het net weten te vinden?’’, vroeg Martens, gehuld in RCS-jack, aan de verdedigers.
 2. Greenkeeper NAC helpt RCS met prepareren van hoofdveld voor duel met ADO Den Haag

  Greenkee­per NAC helpt RCS met prepareren van hoofdveld voor duel met ADO Den Haag

  OOST-SOUBURG - Voetbalclub RCS doet er alles om het hoofdveld zo goed mogelijk te krijgen voor het duel met de profs van ADO Den Haag. Nadat ADO-trainer Alfons Groenendijk eerder deze week had geklaagd over de hobbelige mat heeft RCS de hulp ingeroepen van Erwin Braspenning, greenkeeper van eerstedivisieclub NAC. Het staat nu vast dat RCS-ADO Den Haag vrijdag niet op het kunstgras hoeft te worden gespeeld.
 1. Dennis Kovacevic maakt indruk bij Seroos-debuut met panna aan aanvoerder van ADO
  PREMIUM
  video

  Dennis Kovacevic maakt indruk bij Se­roos-de­buut met panna aan aanvoerder van ADO

  SEROOSKERKE - Als voetballer kampte hij nooit met een blessure, maar nu zijn de krukken de twee beste vrienden van Serooskerke-voorzitter Hans van den Broeke. Afgelopen zaterdag liep hij bij het ringrijden - nota bene tijdens de prijsuitreiking - een scheurtje in z’n meniscus op. ,,Een paard dat langsliep schuurde langs mijn been. En dat geeft niet mee hè’’, vertelde Van den Broeke met een minzaam lachje.