Dossier

Amateur­voet­balPijlen»

 1. Dennis Kovacevic maakt indruk bij Seroos-debuut met panna aan aanvoerder van ADO
  PREMIUM
  video

  Dennis Kovacevic maakt indruk bij Se­roos-de­buut met panna aan aanvoerder van ADO

  SEROOSKERKE - Als voetballer kampte hij nooit met een blessure, maar nu zijn de krukken de twee beste vrienden van Serooskerke-voorzitter Hans van den Broeke. Afgelopen zaterdag liep hij bij het ringrijden - nota bene tijdens de prijsuitreiking - een scheurtje in z’n meniscus op. ,,Een paard dat langsliep schuurde langs mijn been. En dat geeft niet mee hè’’, vertelde Van den Broeke met een minzaam lachje.
 1. ‘Seroos’ zint op revanche tegen ADO in lege Zeeuwse voetbalzomer
  PREMIUM

  ‘Seroos’ zint op revanche tegen ADO in lege Zeeuwse voetbalzo­mer

  VLISSINGEN - Wie deze zomer nog een profclub aan het werk wil zien in de provincie, doet er goed aan maandagavond naar Serooskerke af te reizen. Daar neemt het vlaggenschip van de plaatselijke trots het op tegen eredivisionist ADO Den Haag (aftrap 19.30 uur). En voor wie maandag niet kan – of er na die avond nog geen genoeg van heeft – is er vrijdag een herkansing in de buurt. Dan speelt ADO in Oost-Souburg tegen RCS. Maar daarna is de Zeeuwse voetbalagenda vooralsnog leeg deze zomerstop.
 2. Doelpunten, selfies en een huwelijksaanzoek op jubileumfeest in Zierikzee

  Doelpunten, selfies en een huwelijks­aan­zoek op jubileum­feest in Zierikzee

  ZIERIKZEE - Sportpark Den Hogen Blok, zaterdagochtend, klokslag kwart voor twaalf. Ronald Backx kijkt om zich heen. De voorzitter van MZC'11 ziet hoe de eerste hamburgers gegrild worden en in de verte, op het hoofdveld, warmen de vrouwen van MZC'11 en Excelsior/Barendrecht zich op. Het honderdjarig jubileum van de Schouwse club wordt groots gevierd. De oefenwedstrijd van de dames vormt het voorgerecht, later op de middag zullen de mannen aantreden tegen Keuken Kampioen Divisie-ploeg Excelsior.