Volledig scherm

ZorgSaam Ziekenhuis Terneuzen telefonisch slecht bereikbaar

TERNEUZEN - Omdat de installatie van een nieuwe telefooncentrale langer duurt dan gepland, is ZorgSaam Ziekenhuis in Terneuzen, Hulst en Oostburg momenteel telefonisch slecht bereikbaar. De telefooncentrale is in de nacht van dinsdag op woensdag geïnstalleerd, maar de werkzaamheden duren volgens woordvoerster Margaret Lafort langer dan verwacht.

Technici van KPN zijn bezig het probleem op te lossen. De interne bereikbaarheid en communicatie rondom acute opnames van patiënten (ambulance, eerste hulp, intensive care en operatiekamers is gewaarborgd.

Wie een afdeling of medewerker van het ziekenhuis dringend nodig heeft, kan deze noodnummers bellen:

06 - 53188676

06 - 53596606

Het ziekenhuis is ook via email te bereiken: communicatie@zzv.nl

Lafort heeft nog geen idee hoelang de storing nog duurt.

  1. Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink gaat het nieuwe programma Eilandpraat presenteren, de nabeschouwing van Expeditie Robinson. Dat maakte hij bekend in RTL Boulevard. In het wekelijkse live-programma, dat van start gaat na de samensmelting, ontvangt Ikink de afvaller van de week. Samen met andere (oud-)kandidaten blikt de deelnemer terug op het spelprogramma. Ook discussiëren ze over de opdrachten en de verwachte volgende afvaller in de expeditie. Het publiek kan tijdens de uitzending meepraten en vragen stellen.