Volledig scherm
De vermiste Van den Elshout. © Politie

Zeeuwse tiener (15) uit Kortgene vermist

KORTGENE - De politie is op zoek naar de 15-jarige Kimberly van den Elshout uit Oost-Souburg. Ze vertrok op 12 september uit jeugdinstelling De Vliethoeve en is sindsdien spoorloos. 

De tiener stapte maandag om 18.00 uur vermoedelijk in een donkere lease-auto met getinte ramen. Van den Elshout is 1.65 meter lang, heeft blond haar en groene ogen. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een fluor roze topje, driekwart broek en sneakers.

Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer: 0800-6070.

  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.