Volledig scherm
Het in beslag genomen geld. © Politieteam Walcheren

Winkeldief met 10.000 euro cash opgepakt in Vlissingen

VLISSINGEN - Bij een supermarkt in Vlissingen is donderdagmiddag een winkeldief aangehouden die voor ongeveer 10.000 euro aan contant geld bij zich had.

Tijdens het fouilleren, bleek de verdachte op verschillende plekken grote bedragen geld had weggestopt. In totaal bleek het ongeveer tien mille te zijn. De verdachte kon niet logisch verklaren waar hij dat geld vandaan had. Daarom is het geld in beslag genomen op verdenking van witwassen.

Ook bleek dat de verdachte zich uitgaf als iemand anders. Hij zit ingesloten in Torentijd en het onderzoek naar zijn ware identiteit en de herkomst van het geld is in volle gang.

  1. Demonstranten gaan straat op na toetreden AfD in parlement

    Demonstranten gaan straat op na toetreden AfD in parlement

    In verschillende Duitse steden zijn vanavond demonstranten de straat opgegaan om te protesteren tegen de rechts-populistische partij AfD. Uit de exitpolls blijkt dat Alternative für Deutschland met 13,5 procent van de stemmen de kiesdrempel van 5 procent ruim heeft gehaald. Dat betekent dat de partij mag toetreden tot de Bondsdag. Merkel liet eerder op de avond al weten de toetreding van de AfD tot het parlement als een grote opgave te beschouwen voor haar CDU.