Volledig scherm
© Andreas Hauswald

Wielrenner (73) in Kamperland overleden na valpartij

KAMPERLAND - Een 73-jarige wielrenner uit Noord-Beveland is zondagmiddag rond 12.00 uur overleden na een valpartij. Een traumahelikopter is naar de Vredenhofweg, vlakbij De Banjaard, gekomen om bij het ongeval te assisteren.
 

De man was in een groepje wielrenners over Noord-Beveland aan het fietsen. De wielrenner die net voor hem reed hoorde op een gegeven moment een klap achter zich en zag dat het slachtoffer gevallen was. De man is nog enige tijd gereanimeerd door medische hulpverleners, maar dat mocht niet meer baten.

De wielrenner werd waarschijnlijk tijdens het sporten onwel en viel daardoor van de fiets.

Het slachtoffer moest gereanimeerd worden door ambulancepersoneel, dat mocht niet meer baten. Woordvoerder van de politie Esther Boot bevestigde later op de middag dat de man ter plekke is overleden.

Volledig scherm
© Andreas Hauswald
Volledig scherm
© Frans Bosscha
 1. Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event
  ADE

  Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event

  Amsterdam Dance Event, dat vandaag van start is gegaan en 375.000 bezoekers verwacht, is zó veel meer dan een nachtje 'raven' in de Amsterdam Arena. Je kan dansen in een hijskraan, met slechts veertig man getuige zijn van een wereldberoemde dj in een piepklein keldertje, of de hele nacht doorhalen in een soort omgebouwde huiskamer in Amsterdam-Noord. Ga je liever borrelen in een oude mannensauna, ooit opgericht zodat homo’s een plek hadden om af te spreken? Het kan allemaal. Tien bijzondere ADE-locaties, om te voorkomen dat je niet in de massa verdwijnt. 
 2. McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  De Britse tak van hamburgerketen McDonald's heeft met een raadselachtig bericht op sociale media klanten tot grote wanhoop gedreven. Het bedrijf postte op Twitter en Facebook een afbeelding van een reeks verticale zwarte streepjes met daarbij de tekst: Tag een vriend die tussen de lijntjes zou moeten lezen. Vervolgens wrongen volgers van de fastfoodfirma zich dagenlang in de vreemdste bochten om een verborgen mededeling te achterhalen.