Volledig scherm
© Menno Boon

Waar moet het heen met de Zeeuwse natuur?

MIDDELBURG - De provincie heeft in een nota opgeschreven hoe het verder moet met de natuur in Zeeland.

Wie op de plannen wil reageren, kan dat tot 24 september doen. De zogenoemde Kadernota natuurvisie Zeeland is te downloaden via de website van de provincie, www.zeeland.nl . Reacties kunnen worden gemaild naar: secretariaatwbn@zeeland.nl.

Een reactie versturen per post is ook mogelijk: Provincie Zeeland, afdeling Water, Bodem en Natuur, postbus 6001, 4330 LA Middelburg, onder vermelding van 'reactie kadernota Natuurvisie'.

  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.