Volledig scherm
Wilhelminastraat Sint Jansteen © Google Maps

Vrouw (75) bruut beroofd van horloge in Sint Jansteen

SINT JANSTEEN - Een 75-jarige vrouw uit Hulst is woensdagmiddag in de Wilhelminastraat in Sint Jansteen beroofd van haar horloge. Ze liep daarbij enkele lichte verwondingen aan haar arm op. 

De vrouw parkeerde rond 13.00 uur haar auto in de buurt van het gemeenschapshuis aan de Wilhelminastraat. Een man stapte uit een auto en liep op haar af en vroeg haar vermoedelijk de weg. Hij liep terug naar de auto en pakte een landkaart. Toen hij terugkwam, stond de vrouw ondertussen naast haar auto.

Plotseling trok hij met geweld een gouden horloge van haar pols. De man rende daarna met de buit naar de auto en reed weg richting de kerk van Sint Jansteen.

De man heeft een donkere huidskleur en is ongeveer 30 jaar. Hij heeft een fors/gezet postuur; kort geknipt haar en een lichte donkere baard. De man zat als passagier voorin de auto. Verder zaten er nog twee mensen in de auto. Ze reden weg in een grijskleurige stationwagen met een witte kentekenplaat en donkerkleurige cijfers en letters.

De politie zoekt getuigen die meer over de beroving weten. Zij worden verzocht contact op te nemen via de 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006.