Volledig scherm
© Guido van der Heijden

Vrouw (29) uit Noordgouwe overleden na ongeval Kloosterweg

NOORDGOUWE - Bij een aanrijding tussen een motorfiets en een bestelbusje op de Kloosterweg in Noordgouwe is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 29-jarige vrouw uit die plaats om het leven gekomen.

De vrouw zat samen met een 36-jarige man uit Noordgouwe op de motor. Het is volgens de politie nog niet duidelijk wie van hen de bestuurder was en wie de passagier. De 36-jarige man raakte zwaargewond. De 44-jarige bestuurder van het bestelbusje, een inwoner van Dreischor, is aangehouden.

Hij was in eerste instantie weggelopen, maar meldde zich bij de politie. Er is een onderzoek gestart naar de toedracht. Bij beide mannen is bloed afgenomen om te controleren op alcohol. Het onderzoek is nog niet afgerond. De bestuurder van de bestelbus is aangehouden vanwege betrokkenheid bij een dodelijke aanrijding.

Bij de politie kwam om 3.20 uur een melding binnen van een zwaar ongeval op de Kloosterweg. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse. Zij troffen daar de twee opzittenden van de motor op de grond aan. De vrouw bleek ter plaatse aan haar verwondingen overleden.