Volledig scherm
De gevallen container wordt overeind gehesen. © Frans Bosscha

Vrachtwagen verliest container op N57

MIDDELBURG - Een vrachtwagen is donderdagmiddag op de N57 vlakbij Nieuw- en Sint Joosland een container verloren. De toerit naar de A58 in de richting Goes werd afgesloten en het verkeer omgeleid.

De container was geladen met een hoogwerker en viel rond 15.30 uur vlak voor de snelwegviaduct van de vrachtwagen. Door de val kwam ook olie op het wegdek terecht. Niemand raakte gewond.

Hoe de container van de vrachtwagen kon vallen is niet bekend. Een takelbedrijf haalde de vrachtwagen en container weg. Rond 18.40 uur was de weg weer vrij.

Volledig scherm
De gevallen container verspert de oprit in de richting Goes. © Frans Bosscha
  1. Demonstranten gaan straat op na toetreden AfD in parlement

    Demonstranten gaan straat op na toetreden AfD in parlement

    In verschillende Duitse steden zijn vanavond demonstranten de straat opgegaan om te protesteren tegen de rechts-populistische partij AfD. Uit de exitpolls blijkt dat Alternative für Deutschland met 13,5 procent van de stemmen de kiesdrempel van 5 procent ruim heeft gehaald. Dat betekent dat de partij mag toetreden tot de Bondsdag. Merkel liet eerder op de avond al weten de toetreding van de AfD tot het parlement als een grote opgave te beschouwen voor haar CDU.