Volledig scherm
De gevallen container wordt overeind gehesen. © Frans Bosscha

Vrachtwagen verliest container op N57

MIDDELBURG - Een vrachtwagen is donderdagmiddag op de N57 vlakbij Nieuw- en Sint Joosland een container verloren. De toerit naar de A58 in de richting Goes werd afgesloten en het verkeer omgeleid.

De container was geladen met een hoogwerker en viel rond 15.30 uur vlak voor de snelwegviaduct van de vrachtwagen. Door de val kwam ook olie op het wegdek terecht. Niemand raakte gewond.

Hoe de container van de vrachtwagen kon vallen is niet bekend. Een takelbedrijf haalde de vrachtwagen en container weg. Rond 18.40 uur was de weg weer vrij.

Volledig scherm
De gevallen container verspert de oprit in de richting Goes. © Frans Bosscha
  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.