Volledig scherm
© Menno Boon

Vlissinger (17) beroofd door twee mannen op een scooter

VLISSINGEN - Een 17-jarige Vlissinger is woensdagavond tussen 21.30 en 21.45 uur in zijn woonplaats van zijn geld beroofd. De politie zoekt getuigen.

De jongen fietste door de Minister Lelystraat en werd klemgereden door twee mannen op een scooter. Zij bedreigden hem met een wapen en beroofden hem van zijn geld. Het slachtoffer heeft zijn geld afgegeven en de mannen op de scooter zijn in onbekende richting weggereden.

De bestuurder van de scooter had een blanke huidskleur, hij was tussen de 20 en 25 jaar oud en droeg donkere kleding. Hij droeg een capuchon over zijn hoofd, zodat hij niet herkenbaar was. De man achterop de scooter was ongeveer van dezelfde leeftijd als de bestuurder. Hij had een donkere huidskleur en droeg een donkergekleurde parka jas met een capuchon en bontkraag. Ook hij droeg de capuchon over zijn hoofd.

De twee zaten op een donkergekleurde scooter, mogelijk van het merk Yamaha. De politie verzoekt mensen die meer weten contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.