Volledig scherm
Josimar Pattinama schiet snoeihard de 2-0 binnen. De topscorer was gisteren tegen EDO drie keer trefzeker.

Vlissingen speelt ook volgend seizoen in de hoofdklasse (video)

VLISSINGEN - Vlissingen speelt ook volgend seizoen in de hoofdklasse van het zondagvoetbal.

De ploeg won ook het tweede finaleduel met EDO in de nacompetitie. Na de 2-0-zege in Haarlem volgde zondag een 6-0-overwinning op eigen veld. Met zes opeenvolgende overwinningen in de nacompetitie redde Vlissingen het vege lijf in de nacompetitie.

Halverwege leidde Vlissingen al met 3-0 en was lijfsbehoud praktisch zekergesteld. Khalid El Hattach en Josimar Pattinama (2x) verzorgden de productie. Kort na rust maakte Hoessein Bouzambou vanaf elf meter 4-0, Pattinama met zijn derde van de middag 5-0 en het slotakkoord kwam van Geraldi Geerman.

Volledig scherm
Vlissingen-voetballer Khalid el Hattach neemt de bal stijlvol aan. © Paul ten Hacken
Vlissingen speelt ook volgend seizoen in de hoofdklasse van het zondagvoetbal. Bekijk ook... Ferry Alfons zwaait af bij Vlissingen Voor VC Vlissingen kan het bijna niet meer misgaan VC Vlissingen speelt in finale nacompetitie tegen EDO RudeStats: Vlissingen evenaart eigen Zeeuws record De ploeg won ook het tweede finaleduel met EDO in de nacompetitie. Na de 2-0-zege in Haarlem volgde zondag een 6-0-overwinning op eigen veld. Lees ook: http://www.pzc.nl/1.6101091