Volledig scherm
VC Vlissingen-speler Geraldi Geerman © archief Paul ten Hacken

Vlissingen haalt met 4-0 uit tegen Groene Ster (video)

VLISSINGEN - Vlissingen handhaafde zich in de top van de hoofdklasse in het zondagvoetbal door een 4-0-overwinning op Groene Ster.

Het betekende de derde zege in vier competitiewedstrijden voor de equipe van trainer Ruud Pennings. Halverwege leidde Vlissingen met 1-0 door een doelpunt van Geraldi Geerman op aangeven van Etienne Mallie.

Na de rust zorgde een eigen doelpunt van Groene Ster (kopbal van Roy Maessen) voor een verdubbeling van de marge. Een wereldgoal van Quincy Gooding en een goal van invaller Raymond Wolff (koud zeven minuten in het veld) maakten het feest compleet.

Vlissingen staat met negen punten in de subtop, terwijl Groene Ster puntloos onderaan blijft staan.

Vlissingen handhaafde zich in de top van de hoofdklasse in het zondagvoetbal door een 4-0-overwinning op Groene Ster. Het betekende de derde zege in vier competitiewedstrijden voor de equipe van trainer Ruud Pennings. Halverwege leidde Vlissingen met 1-0 door een doelpunt van Geraldi Geerman op aangeven van Etienne Mallie. Na de rust zorgde een eigen doelpunt van Groene Ster (kopbal van Roy Maessen) voor een verdubbeling van de marge. Een wereldgoal van Quincy Gooding en een goal van invaller Raymond Wolff (koud zeven minuten in het veld) maakten het feest compleet. Vlissingen staat met negen punten in de subtop, terwijl Groene Ster puntloos onderaan blijft staan.