Volledig scherm
Kloosterweg in Noordgouwe. © Google Maps

Verdachte van fatale aanrijding bij Noordgouwe blijft voorlopig vastzitten

NOORDGOUWE - Het Openbaar Ministerie verdenkt de 44-jarige man uit Dreischor die vorige week in Noordgouwe met zijn bestelbus tegen een motor reed, van doodslag en poging tot doodslag.

Bij de aanrijding kwam een 29-jarige vrouw uit Noordgouwe om het leven. Haar bijrijder en tevens levenspartner, een man van 36, raakte zwaargewond.

De officiële uitslagen van het Nederlands Forensisch Instituut, dat het alcoholpromillage van beide mannen onderzoekt, heeft het OM nog niet binnen. "Maar op basis van wat wij weten, hebben wij wel een zeker vermoeden over de mate van roekeloosheid waarmee de verdachte heeft gereden," aldus woordvoerster Martine Pilaar.

Details daarover geeft zij echter niet. De verdachte blijft voorlopig vastzitten.

  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.