Volledig scherm
Kop van de Noordstraat, Terneuzen. © Harmen van der Werf

Vandalen snijden kleurrijke doeken op Kop Noordstraat Terneuzen kapot

TERNEUZEN - Vandalen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag de kleurrijke doeken aan de bouwhekken op de braakliggende Kop van de Noordstraat in Terneuzen kapot gesneden. 

De gemeente kwam vandaag, na signalen van omwonenden, direct in actie en haalde de doeken weg. Ze worden door de leverancier gerepareerd of vernieuwd.

De doeken werden in mei opgehangen na de sloop van de oude, bouwvallige panden aan de noordkant van de Kop. De gemeente heeft de zaak gemeld aan de politie.

Volledig scherm
Kop van de Noordstraat, Terneuzen. © Harmen van der Werf
  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.