Volledig scherm
Waterleliestraat in Bergen op Zoom. © Google Maps

Thoolse schopt deur van zus in om hond

THOLEN - Een vrouw uit Tholen (22) heeft samen met haar 30-jarige vriend de voordeur van haar zus ingetrapt bij een ruzie om een hond. De Thoolse beweert dat de hond van haar is. De politie heeft haar en haar vriend opgepakt voor bedreiging en vernieling.

De langslepende ruzie om het bezit van de hond liep donderdagavond uit de hand toen de Thoolse verhaal ging halen bij de flatwoning van haar zus aan de Waterleliestraat in Bergen op Zoom. Eenmaal bij de woning kreeg de Thoolse de hond niet mee van haar zus.

Vervolgens ontlaadde ze samen met haar vriend haar woede op de voordeur en trapte de ruit van de deur in. Haar zus belde vervolgende de politie. Die hield beiden aanhield op de Populierlaan in Bergen op Zoom. Na verhoor zijn beiden vrijdagochtend weer vrijgelaten.

  1. Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

    Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

    Een dierenarts heeft bij toeval ontdekt dat Jonathan - met een leeftijd van 186 jaar 's werelds oudste schildpad - zonder het te beseffen al ruim 26 jaar een homoseksuele relatie heeft met een soortgenoot. Het op Sint-Helena levende dier kreeg in 1991 een vrouwelijke metgezel, omdat het begon te vereenzamen. Hij bouwde vervolgens een fysieke relatie op met Frederica, maar uit onderzoek blijkt dat zij toch echt een Frederic is.