Volledig scherm
Saïd Bouzambou © Paul ten Hacken

Saïd Bouzambou in selectie Nederlands zaalvoetbalteam voor oefeninterland in Hongarije

VLISSINGEN - Saïd Bouzambou is door bondscoach Marcel Loosveld opgenomen in de selectie van het Nederlands zaalvoetbalteam dat dinsdag 15 maart in en tegen Hongarije oefent.

De interland vindt volgende week plaats in de Generali Arena in Miskolc (18.00 uur). Beide landen zijn in voorbereiding op de play-offduels voor het wereldkampioenschap zaalvoetbal, dat later dit jaar in Colombia plaatsvindt.

Veertien spelers

Bouzambou, speler van Groene Ster Vlissingen, is één van de veertien spelers die door Loosveld zijn geselecteerd. Na de interland in Hongarije maakt de bondscoach zijn selectie bekend voor de WK-kwalificatieduels met Azerbeidjan. Oranje begint op dinsdag 22 maart met een thuiswedstrijd in Almere. Drie weken later is de return in Bakoe. De winnaar van de dubbele ontmoeting plaatst zich voor het WK.

Selectie

De selectie voor de oefeninterland in Hongarije ziet er als volgt uit:

Tevfik Ceyar, Mohamed Darri, Jamal El Ghannouti, Manuel Kuyk, Ennes van Maasbommel (allen 't Knooppunt), Mohamed Attaibi, Amir Molkârâi, Mats Velseboer (allen Hovocubo), Anes Bešlija (Gelko Hasselt), Yoshua St. Juste (FC Eindhoven), Zakaria Amrani (FC Marlene), Karim Mossaoui (TPP Rotterdam), Said Bouzambou (Groene Ster Vlissingen) en Zaid El Morabiti (ASV Lebo).