Volledig scherm
© Thinkstock

Roze ouderschap centraal op LHBT-bijeenkomst in Kamperland

KAMPERLAND - Bij de Five Star Farm in Kamperland wordt zaterdag 2 juli een bijeenkomst gehouden voor roze ouders en hun kinderen.

Het gaat om alle vormen van roze ouderschap, zoals homo-wensvaders. Ervaringen en kennis delen en het uitwisselen van tips over roze ouderschap staan centraal op deze middag, georganiseerd door het LHBT-netwerk Zeeland. Hoe is het bijvoorbeeld om kind te zijn van twee vaders en twee moeders? Heb je medestanders als moeder van een (volwassen) lesbische dochter? Welke wegen bewandel je als wensouder? Wat betekent het als je vader of kind transgender is?

Ontmoetingen

Zowel ouders als kinderen van (roze) ouders zijn welkom. Het LHBT Netwerk wil daarnaast de ontmoeting met gelijkgestemden faciliteren. Onder 'roze ouderschap' vallen onder meer homo- en lesbische wensouders en ouders van lesbische, biseksuele, homoseksuele of transgender kinderen.

Five Star Farm ligt aan de Baas Huisweg 11 in Kamperland. Volwassenen en kinderen betalen een kleine bijdrage.

Aanmelden

Aanmelden (met opgave leeftijd kinderen, in verband met activiteiten) via info@lhbtnetwerkzeeland.nl. Kijk voor het hele programma op www.lhbtnetwerkzeeland.nl