Volledig scherm
RV2016 © PIET CIJVAT

Rescue Vlissingen: stuur ons uw mooiste foto's en video's

VLISSINGEN - Woensdag vindt Rescue Vlissingen plaats, het grootste hulpverleningsevenement van Nederland. Altijd een buitengewoon fotogeniek evenement. Wij zijn dan ook op zoek naar foto's van dat evenement. Die verdienen een plek in ons foto-album


Na de opening om 11.45 uur door commissaris van de koning Han Polman en burgemeester Bas van den Tillaar kan het publiek onder meer kijken naar vliegdemonstraties brandbestrijding op zee en evacuatie-oefeningen.
De PZC-redactie doet verslag voor de krant en internet (inclusief video). Daaraan kunt u ook een bijdrage leveren door uw foto te plaatsen in het album via het onderstaande formulier.

  1. Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

    Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

    Een dierenarts heeft bij toeval ontdekt dat Jonathan - met een leeftijd van 186 jaar 's werelds oudste schildpad - zonder het te beseffen al ruim 26 jaar een homoseksuele relatie heeft met een soortgenoot. Het op Sint-Helena levende dier kreeg in 1991 een vrouwelijke metgezel, omdat het begon te vereenzamen. Hij bouwde vervolgens een fysieke relatie op met Frederica, maar uit onderzoek blijkt dat zij toch echt een Frederic is.