Volledig scherm
Ajax-fans in het PSV-stadion. © ANP

PSV ontvangt excuses en bos bloemen voor wangedrag Ajax-fans

Ajax heeft excuses aangeboden aan het adres van PSV na de ongeregeldheden in het uitvak van zondag. Ook ontving de kersverse landskampioen een bosje bloemen uit Amsterdam.

Toon Gerbrands heeft bevestigd dat Edwin van der Sar zijn verontschuldigingen heeft aangeboden voor het gedrag van de Ajax-supporters. Die gooiden zondag met vuurwerk en fakkels nadat Steven Bergwijn PSV in het kampioensduel op een 3-0 voorsprong had geschoten. 

Gerbrand liet weten het gebaar vanuit de hoofdstad te waarderen. Daar was het zondagavond in tegenstelling tot in Eindhoven absoluut niet gezellig. Boze Ajax-fans belaagden daar de spelersbus van de club en Hakim Ziyech kreeg zelfs een duw.  

  1. Deborah haalt uit naar 'Timtation': Mentaal is hij nog een puber
    PREMIUM
    interview

    Deborah haalt uit naar 'Timtation': Mentaal is hij nog een puber

    Nooit eerder zagen de kijkers van Temptation Island iemand zo hard breken tijdens kampvuur als de Vlaamse Deborah Leemans (26). ,,Ik haat hem zo hard", schreeuwde ze uit toen ze Tim Wauters (31) zijn liefde hoorde verklaren aan verleidster Cherish (26) uit Hellevoetsluis. Maar de haat heeft intussen plaatsgemaakt voor strijdvaardigheid. ,,Kerels als Tim heb ik nu gelijk door'', zegt ze vastberaden in weekblad Dag Allemaal.