Volledig scherm
Station Krabbendijke. © Marcelle Davidse

Provincie claimt geen schade na nodeloze treinuitval

MIDDELBURG - Het provinciebestuur voelt er niets voor de schade te claimen vanwege de nodeloze treinuitval van vorige weekend.

Toen reden er geen treinen tussen Vlissingen en Goes. Prorail had NS te laat gemeld dat de geplande werkzaamheden waren uitgesteld.

George Lernout (50plus) drong er vrijdag in de statencommissie economie op aan een schadevergoeding in te dienen. ,,Heel veel mensen waren dat weekend niet in staat naar Zeeland te komen." Gedeputeerde Harry van der Maas antwoordde dat Prorail al beterschap heeft beloofd. ,,We dienen geen claim in. Dat zet de verhoudingen onnodig op scherp."

 1. Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event
  ADE

  Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event

  Amsterdam Dance Event, dat vandaag van start is gegaan en 375.000 bezoekers verwacht, is zó veel meer dan een nachtje 'raven' in de Amsterdam Arena. Je kan dansen in een hijskraan, met slechts veertig man getuige zijn van een wereldberoemde dj in een piepklein keldertje, of de hele nacht doorhalen in een soort omgebouwde huiskamer in Amsterdam-Noord. Ga je liever borrelen in een oude mannensauna, ooit opgericht zodat homo’s een plek hadden om af te spreken? Het kan allemaal. Tien bijzondere ADE-locaties, om te voorkomen dat je niet in de massa verdwijnt. 
 2. McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  De Britse tak van hamburgerketen McDonald's heeft met een raadselachtig bericht op sociale media klanten tot grote wanhoop gedreven. Het bedrijf postte op Twitter en Facebook een afbeelding van een reeks verticale zwarte streepjes met daarbij de tekst: Tag een vriend die tussen de lijntjes zou moeten lezen. Vervolgens wrongen volgers van de fastfoodfirma zich dagenlang in de vreemdste bochten om een verborgen mededeling te achterhalen.