Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Politie zoekt meer getuigen van schietincident Middelburg

MIDDELBURG - De politie zoekt meer informatie over het schietincident dat op zondagavond 17 juli plaatsvond op de Herculesweg in Middelburg. Een 41-jarige man uit Middelburger is verdachte in de zaak.

Het schietincident vond omstreeks 20.00 uur plaats. Uit het rechercheonderzoek blijkt dat er twee personenauto’s bij betrokken waren. Volgens getuigen werd een witte personenauto klemgereden door de bestuurder van een donkere personenauto. Vervolgens werd vanuit de witte personenauto op de donkere wagen geschoten. Op de plaats waar dit gebeurde werden diverse hulzen aangetroffen.

Afgelopen weekend werd een 41-jarige Middelburger aangehouden en verhoord. Hoewel hij weer is vrijgelaten blijft de man verdachte in de zaak. Het onderzoek van de politie richt zich nu op de overige personen die in de witte personenauto hebben gezeten.

De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gepraat om contact op te nemen. Wie meer weet, wordt verzocht te bellen naar 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via 0800-7000.

  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.