Volledig scherm
Beeld van de aanhouding in Westdorpe © Politieteam Zeeuws-Vlaanderen

Politie zet beelden van aanhouding in Westdorpe online (video)

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag beelden online gezet van een aanhouding in Westdorpe. Twee Terneuzenaren werden op maandag 5 september gepakt omdat ze rondreden met spullen waarmee een hennepkwekerij kan worden opgezet.

De mannen werden aangehouden in de Kapittelstraat in Westdorpe. Vermoedelijk waren de spullen bedoeld voor een wietplantage in een leegstaande boerderij aan de Zeedijk. De beelden die de politie heeft gemaakt zijn gefilmd met een dashcam, een GoPro die gemonteerd was aan het dashboard. Te zien is hoe de verdachten na een korte achtervolging in de boeien worden geslagen en naar Torentijd in Middelburg worden gebracht.

Op de Facebookpagina van het politieteam Zeeuws-Vlaanderen, waar de video te zien is, wordt veel gereageerd. Velen juichen dit initiatief van de politie toe.

  1. Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event
    ADE

    Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event

    Amsterdam Dance Event, dat vandaag van start is gegaan en 375.000 bezoekers verwacht, is zó veel meer dan een nachtje 'raven' in de Amsterdam Arena. Je kan dansen in een hijskraan, met slechts veertig man getuige zijn van een wereldberoemde dj in een piepklein keldertje, of de hele nacht doorhalen in een soort omgebouwde huiskamer in Amsterdam-Noord. Ga je liever borrelen in een oude mannensauna, ooit opgericht zodat homo’s een plek hadden om af te spreken? Het kan allemaal. Tien bijzondere ADE-locaties, om te voorkomen dat je niet in de massa verdwijnt.