Volledig scherm
© Thinkstock

Operatiekamers ADRZ Vlissingen tijdelijk dicht

VLISSINGEN - Vanaf maandag zijn de operatiekamers van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen gesloten.

Vanwege de renovatie van de ziekenhuislocatie blijft dat zo tot en met 3 september. Alle operaties vinden tijdens die periode plaats in Goes. Om wachtlijsten te voorkomen wordt daar ook op zaterdag geopereerd. Oogheelkundige ingrepen zijn in Goes ook mogelijk op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

In Vlissingen blijven wel poliklinieken, de centrale sterilisatie afdeling, de poliklinische operatiekamers (voor kleine ingrepen) en overige dagbehandelingen en het Opnameplein geopend.

Renovatie

De renovatie van de ADRZ-locatie in Vlissingen ligt op schema. Op 15 augustus openen de eerste poliklinieken en is ook de nieuwe hoofdingang klaar. In september worden de twee vernieuwde operatiekamers in gebruik genomen. Begin volgend jaar is de opening van de geheel vernieuwde locatie voorzien.

  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.