Volledig scherm
Ongeval bij Nieuw- en Sint Joosland. © VID/@WIS_Wilco

Motorrijder ernstig gewond bij ongeluk op N57

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een eenzijdig ongeval op de Havenpoortweg (de N57) bij Nieuw- en Sint Joosland is vrijdag kort na 13.00 uur een motorrijder ernstig gewond geraakt. 

Het slachtoffer wilde de N57 verlaten en de A58 oprijden, maar ging in de bocht - vlakbij restaurant De Roode Leeuw - onderuit. Hulpdiensten werden opgeroepen en de motorrijder werd per traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De politie doet sporenonderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is afgesloten.

  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.