Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Man mishandeld op speelplaats in Terneuzen

TERNEUZEN - Bij de speelkooi aan de Oesterdreef in Terneuzen is maandagavond een man mishandeld. Een ruzie tussen volwassenen liep uit de hand, enkele kinderen waren andere spelende kinderen aan het pesten. 

De politie kreeg rond 20.30 uur de melding dat enkele mannen ruzie houden hebben, het conflict zou al een poosje spelen. Agenten kwamen ter plaatse en kalmeerde de aanwezigen, die waren boos en overstuur. 

Aangifte en aanhouding

Een 31-jarige man uit Terneuzen deed aangifte van mishandeling door een andere man, de dader was niet meer aanwezig toen de politie er was. Het slachtoffer is meegegaan naar het politiebureau om aangifte te doen. Een GGD-arts kwam naar het bureau om het letsel te bekijken.

Een 44-jarige inwoner van Terneuzen meldde zich dinsdagmorgen op het politiebureau in Terneuzen vanwege de mishandeling maandagavond. Hij is aangehouden voor mishandeling en wordt dinsdagmiddag verhoord.

Onrust

Volgens de politie is het al een tijd onrustig bij de speelplaats aan de Oesterdreef. De onrust lijkt mede tot stand gekomen door jongeren die in de wijk Othene op vakantie zijn en andere kinderen pesten. De politie heeft verschillende mensen aangesproken in de hoop dat de onrust afneemt.

Volledig scherm
De speelkooi aan de Oesterdreef in Terneuzen. © Harmen van der Werf
Volledig scherm
De speelkooi aan de Oesterdreef in Terneuzen. © Harmen van der Werf