Volledig scherm

Man laat vuurwapen achter in de Glacisstraat in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 29-jarige man uit Vlissingen is vrijdagavond rond 19.45 uur aangehouden omdat hij een vuurwapen in de Glacisstraat had achtergelaten. De politie zoekt naar getuigen.

Het vuurwapen werd door een voorbijganger gevonden. Toen de politie een kijkje kwam nemen, fietste de vermoedelijke eigenaar net langs. De 29-jarige man uit Vlissingen werd door omstanders als eigenaar aangewezen.

Meer informatie
De verdachte is daarop aangehouden. Maar de politie heeft nog niet voldoende informatie om het onderzoek af te ronden. Daarom is de politie nog op zoek naar mensen die iets hebben gezien vrijdagavond.

Blonde vrouw
Zo wil de politie graag weten wat een blonde vrouw op de fiets heeft gezien. De onbekende vrouw moet rond 19.35 uur vanaf de Scheldestraat in de richting van de Van Dishoeckstraat zijn gefietst. Ze had geblondeerd halflang haar tot net over de schouders. Ze droeg een lichtgrijze sweater en had vermoedelijk een spijkerbroek.

Man met baard
Een andere mogelijke getuige liep rond 19.30 uur uit een cafetaria in de Scheldestraat, waar hij eten had gehaald. Vermoedelijk woont deze getuige vlakbij het cafetaria. Het gaat om een man met blond haar en een verzorgde baard. Hij droeg een wit t-shirt, met achterop de letters HAN, en een spijkerbroek.

Melden
De politie verzoekt eventuele getuigen zichzelf te melden bij de politie.